Vesikiertoinen Multitherm-lattialämmitys sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin

Vesikiertoinen Multitherm-lattialämmitys on moderni tapa lämmittää asunnon pitkän tähtäimen investointina – sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Multitherm-järjestelmän ansiosta voit säätää lattianlämpötilaa ja viilentää sitä kesällä. Vesikiertoisessa Multitherm-lattialämmitysjärjestelmässä lämpöenergiaa viedään pienellä ulostulopaineella toimivilla putkilla, joita mekaaninen nokkaohjain

Vesikiertoinen Multitherm-lattialämmitys on moderni tapa lämmittää asunnon pitkän tähtäimen investointina – sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Multitherm-järjestelmän ansiosta voit säätää lattianlämpötilaa ja viilentää sitä kesällä.

Vesikiertoisessa Multitherm-lattialämmitysjärjestelmässä lämpöenergiaa viedään pienellä ulostulopaineella toimivilla putkilla, joita mekaaninen nokkaohjain hallitsee. Lattialle asennetaan erityiset putket, joita niin sanotut putkilukot, joissa on vettä. Jokaiseen putkilukkoon on asennettu pieni pumppu, jonka avulla vettä voidaan pumpata lattiaputkiin.

Vesikiertoinen lattialämmitys on melko helppo ja edullinen sijoitus, vaikka aluksi se saattaa vaikuttaa monimutkaiselta. Lattiaperustuksesta riippuen lattialle pitkäaikaiseksi ratkaisuksi valitaan erityyppisiä lattiapinnoitteita. Vakiomoduleihin kuuluu erilaisia ​​lattiamateriaaleja, mukaan lukien linoleumi, parketti ja tuuli.

Vesikiertoinen Multitherm-lattialämmitysjärjestelmä sopii kaikkiin asunnon tiloihin, kuten esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen ja eteiseen. Uudiskohteessa se on helppo asentaa jo rakennusvaiheessa. Sen sijaan vanhan talon korjaamiseen se on myös helppo ja turvallinen asentaa – muutaman pienten mukautusten jälkeen jokaiselle tilalle saadaan oikea lukema.

Lopuksi Multitherm-lattialämmitys sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin pitkittyneiden investointien avulla – materiaalien ja laitteiden laadun ansiosta se tarjoaa huippuluokan palvelua ja energiansaannin vuosiksi eteenpäin.

Vesikiertoinen multitherm-lattialämmitys on yksi monista eri lattialämmitysratkaisuista, ja se on erittäin suosittu nykyään. Se onnistuu erinomaisesti sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Jos lattiassa on jo olemassa oleva kalusteita, jotka vievät runsaasti tilan ja estävät liikkumisen ilman remonttia porraskäytävien alueella, kuten esimerkiksi vesi- ja valokatkaisijoiden seinäpannat, kiintokalusteet tai wc-pöntöt, multitherm-lattialämmitys on ehdottomasti paras vaihtoehto. Se tarjoaa tasaisen ja rauhallisen lämmityksen ilman remontti- tai asennuskustannuksia ja toimii kaikille lattiapinnoille.

Vesikiertoisessa multitherm-lattialämmityksessä lämpö siirretään kaltein ja tasaisemmin koko huoneeseen sekä ylläpitää vakautta sisäilman lämpötilassa. Kuten minkä tahansa muun julkisivuremontin kanssa, huolehdi paikallisesta rakennusvalvontaviranomaisesta ja katso, sopiiko ratkaisu juuri sinun hankkeesi tarpeisiin.

Kun valitset lattialämmityksen, pitkäikäisyys ja energiatehokkuus ovat tervetulleita lisäominaisuuksia. Vesikiertoinen multitherm-lattialämmitys sopii uudiskohteiden, saneerauskohteiden, piensarjojen ja isompien projektien patentoinnille. Sopii kodin tehostamiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen ilman niitaskyykkyjilta löytyviin ratkaisuihin liittyvistä korkeista kustannuksista.

Vesikiertoinen lattialämmitys on kasvattanut suosiotaan Suomessa viime vuosina ja uusimmissa asunnoissa se on monien ensisijainen vaihtoehto. Vesikiertoisella lattialämmitysjärjestelmällä voidaan tuottaa lämpöä hyvin tehokkaasti ja lämpö luovutetaan nopeasti eteenpäin.

Uudenlainen multitherm-lattialämmitysratkaisu sopii kummallekin: sekä saneerauskohteisiin että uudiskohteisiin. Se saattaa olla erityisen edullinen ratkaisu saneerattavan kohteen omistajille, koska järjestelmän asentamiseen ei tarvita paljon rakennustyötä ja asennukseen tarvitaan vain muutamia tuntia. Sen johdannaisina tulee siis edullisempi laite- ja asennuskustannukset.

Lattian sopusuhtaisen lämmönsiirron varmistamiseksi ja lämmitystehon säilyttämiseksi on myös hyödyllistä, että multitherm-lattialämmityksessä ei tarvitse tehdä pintakerrosten tasaa. Tällainen laitteisto tarjoaa optimoidun lämmönsiirron erilaisille lattiapinnoille, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman lämpösiirron.

Multitherm-lattialämmitysjärjestelmien avulla voidaan myös parantaa rakennuksen yleistä energiatehokkuutta. Jopa 30 prosenttia energiasta voidaan tallentaa ympäristön kannalta ultraenergiaystävällisten ratkaisujen avulla ja jopa 40 prosenttia samaan aikaan saavutetaan rakenteellisen energiankulutuksen pienentymisen kautta.

Vesikiertoisilla lattialämmitysratkaisuilla onkin jo verkostoituneita ratkaisuja niin uudiskohteisiin kuin saneerauksiin. Multitherm-lattialämmitysjärjestelmiin on integroitu intelligentti ohjausjärjestelmien teknologia, joka helpottaa sopivan ohjausparametrin valitsemista ja mahdollistaa useimpien, eritasoisia joustavuuksia, normaalin toiminnan hankkimisen.

Vesikiertoinen Multitherm-lattialämmitys tarjoaa tehokkaan ja laadukkaan lämmityksen joko uusiin tai saneerauskohteisiin. Multithermin seinärakenteiden lämmönsiirron lisäksi lattialämmitystä voidaan käyttää myös asunnossa. Se sopii kattokorkeuden, vuodetalouden ja ilmanvaihdon mukaisiin ominaisuuksiin, joista jokainen on erityisen tärkeä paremman sisäilman laadun saavuttamiseksi.

Lattiavalmisteiden avulla lattialämmitys voidaan räätälöidä erilaisten sisustusten ja arkkitehtonisten suuntaviivojen mukaisesti. Laitteet sopivat monenlaisiin asuinmalleihin, minne tahansa asunnon omaan pohjaratkaisuun, aina modernista vuoteeseen ja huonekaluihin saakka. Myös kulutushyötysuhde saavutetaan helposti Multitherm-lattialämmityksen avulla, ja se on todistettu tutkimustuloksilla.

Multitherm-lattialämmitys on erittäin kestävä ja moderni ratkaisu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Ylellisyystasoa voidaan helposti saavuttaa laitteiden avulla, ja ne ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Nauti siis modernista ja luotettavasta lattialämmityksestä Multitherm-lattialämmityksen avulla kohteessa kuin kohteessa!